O nama

IN CONTROL – TVRTKA S MODERNIM POSLOVNIM KONCEPTOM

inControl tim ljudi dugi niz godina (više od 25 godina rada) pokazuje da je investicija u ljudsko znanje i odnose ključan element uspjeha i napretka. Bez obzira da li se radi o zaposlenicima ili partnerima, inControl uvijek jamči tim koji će posao uspješno završiti na vrijeme i prema zahtjevima.

Naše znanje u tehnologijama, implementacijama i projektima daju nam za pravo ponositi se svim odrađenim projektima te nam pruža kompetitivnu prednost. Ponuda inControl portfelja obuhvaća nekoliko razina raznih tipova proizvoda glede mogućnosti i cijena, a iskustvo integracija izrazito puno raznorodnih podsustava nas kvalificira za najkompliciranije tehnološke izazove.

inControl je uvijek birao najbolje svjetske tehnologije i takvi principali stoje iza nas proizvodnom kvalitetom, poslovnom i tehničkom podrškom te dugogodišnjom suradnjom. Svi proizvodi koje nudimo, isporučujemo i integriramo su u samom vrhu svojih kategorija na svjetskoj razini. Crestron, Extron, Christie, Berker, Cloogy, Coco, visiomatic, Polycom, HoloPro, Polycom …

Fokusirani smo na ono što znamo i u čemu smo najbolji. To je razlog upješnosti i zadovljstva inControl-ovih korisnika. Od vizualnih komunikacija smo preko audio video sustava uveli i primjenu upravljačkih sustava u atomatizaciji korporacija, hotela i domova te, kao najnoviju kategoriju portfelja, sustave uštede potrošnje energije.

Korisnici su nam najvažniji. Zbog njih postojimo, nudimo napredna rešenja i uspješno implementiramo projekte i isporučujemo proizvode i usluge. Zadovoljni korisnici su najbolji način reklame i njihove pohvale imaju veliku težinu. Nije zato čudno da inControl preko 15 godina uspješno i neprekidno surađuje s najvećim hrvatskim tvrtkama kao što su Ericsson, PLIVA, Atlantic, VIPnet, Billa, INA, Croatia osiguranje, Medika, Oktal Pharma i druge. Na rezidencijalnom tržištu pokazalo se da je zadovoljstvo svih naših korisnika nabolja promocija za inControl.

Stručnost, integritet i otvorenost su cijenjene ljudske osobine pojedinaca našeg tima koje su izgradile inControl kao pouzdanog, dugoročnog i cijenjenog partnera u poslovanju ali i osobnim kontaktima. Obratite nam se s povjerenjem stečenom kod svih naših korisnika.