Digitalno oglašavanje

Digitalno oglašavanje

Moderna digitalna tehnologija izazvala je revoluciju u svijetu oglašavanja i informiranja. Europsko tržište “DIGITALNO OGLAŠAVANJE” (Digital Signage) od vrijednosti 15 B (milijardi) USD u 2015. očekuje porast na preko 23 B USD do 2020. godine.

Unutarnje i vanjske displaye, video zidove, ekrane različitih tehnologija, vrsta i veličina – sve zajedno integriramo u Smart Digital Signage sustav uz programsku podršku i potrebnu komunikacijsku infrastrukturu.

Od shopping centara,  korporativnih lobbyja, bankarskih i drugih maloprodajnih lokacija, konferencijskih centara do vanjskih DooH sustava – sve implementirano s istim ciljem u poslovnoj strategiji naših klijenata. IN CONTROL osmišlja i implementira cjelkupna Digital Signage rješenja optimalno i učinkovito prema zahtjevima i potrebama klijenata.

Koristimo proizvode vrhunske svjetske tehnologije vodećih proizvođača i to prema visini budžeta – provjerite primjerice IconOne ili Infinitus za velike displaye za untarnju i vasnjku uporabu različitih veličina i do 80“ dijagonale u kućištima s grijačima, klima uređajima ili drugim potrebnim pomoćnim sustavima za prikazivanje u ekstremnim uvjetima topline odnosno hladnoće, a za software PADS (ujedno i za zračne luke kao FIDS – Flight Information Display System).

PITANJA?

Za jednostavne zahtjeve prikazivanja sadržaja predlažemo BrightSign rješenje atraktivne cijene i jednostavnosti upravljanja sadržajem. Umreženo ili s MicroSD kartice, sadržaj se jednostavno mijenja, samostalno prikazuje uz mogućnost nadzora i promjene sadržaja putem mreže!

Modeli od FullHD do 4K rezolucija te od manje grafičkih zahtjevnih video prikaza i HTML5 do najzahtjevnijih performansi. Cijene od € 322 po uređaju. Besplatni software za kreiranje, definiciju rasporeda prikazivanja i distribucije sadržaja!

POGLEDAJTE KEY FEATURES!