Rješenja za kampove

Rješenja za kampove

Ponosni smo na velik broj kampova koje koriste naša tehnološka rješenja. Najviše KLIMAZONE*S – bežični kontroler rada klima uređaja koji vlasnicima omogućuje uštede potrošnje električne energije. Ali u isto vrijeme povećavaju kvalitet usluge prema gostima. Saznajte više o KLIMAZONE*S !

U mobilnu kućicu se, uz kontroler klima i senzore za prozore / vrata, opcionalno dodaje temperaturni osjetnik koji ograničava minimalnu temperaturu hlađenja (ušteda!) ali i osigurava zaštitu od ekstremnih temperatura i upravlja temperaturom u prostoru za goste i kad izbivaju iz mobilne kućice (kvalitet usluge!).

Jednostavna i brza instalacija – 30-ak minuta po mobilnoj kućici omogućava menadžmentu kampova da s nama ugovore implementaciju KLIMAZONE*S bežičnih kontrolera i neposredno prije sezone pa čak i tijekom sezone jer se implementacija može obavljati usporedno s tjednim čišćenjem!

Dodatno opremamo kampove LED rasvjetom, sustavima upravljanja energijom i multimedijskim sustavima te velikim ekranima (LED zidovi, LCD paneli) za oglašavanje i informiranje.